Kompleksi rezidenciale 3D, Durres.

Modeli 3 dimensional te Kompleksit rezidenciale 3 D, Durres

 Modeli 3 dimensional te Kompleksit rezidenciale 3 D, Durres

Mė Shumė...
 
Shitjet kane filluar

3 DShoqeria "V-NDERTIM" sh.p.k ne bashkepunime me "VISI - DURRES" po nderton nje kompleks 

rezindenciale ne qytetin e Durresit prane Gjykates. Kompleksi rezidenciale perbehet nga 3 - Godina

Mė Shumė...
 
V-Ndertim sh.p.k.

V-Ndertim Sh.p.k eshte nje shoqeri tregtare e cila ushtron profesionin e saj ne fushen e Ndertimit.
Me nje eksperience disa vjeçare ne fushen e ndertimit, V-Ndertim operon ne nje game te gjere te punimeve te ndertimit, projektim e zbatim, duke ndjekur ne menyre te pavarur punimet dhe duke realizuar vepra ndertimore civile e industriale.

V-Ndertim ka pasur dhe ka bashkepunime me subjekte te tjera ne fushen e ndertimit si EdiCom Sh.p.k, Aleksi Sh.p.k, Ak-Con Sh.p.k, Agi-Kons Sh.p.k, Teuta Konstruksion, B&B Group, Liri S etj.

Sample Image

 
Sherbime Ndertimi

Fshati Turistik

Fshati Turistik